Ez is elég vegyes:

 

Szia!

 

Mária vagyok tatabányáról. Mi is voltunk a castingon, fiamat ki is választották. Nagyon örült neki de anyagi körülményeink sajnos nem engedték, hogy  beirassam. Ez még nem is lett volna baj csak az nem volt szimpatikus, hogy mikor megtudtuk hogy ennyit kell fizetni a gyereket már belelovalták. Szerintem nem túl fair ez a módszer… Szóval a válasz a kérdésedre, egy módszer, hogy lehúzzák az embereket



Tisztelt Cím!

 

 Megdöbbentem, amikor egyik barátomtól az iskola körül kialakult "botrányról" hallottam. A fiam is nemrég fejezte be az ominózus tanfolyamot , s mivel végigkisértem őt  a jelentkezésétől kezdődően őszintén megleptek a sajtóban közzétett cikkek és nyilatkozatok. Bennünket egy hölgy keresett meg telefonon azzal, hogy egy ingyenes előadásra hívjon meg a gyerekkel együtt , melyet Koltai Művész Úr prezentál. Mivel ez a név számomra garancia, s a fiam nagyon érdeklődött, beléeegyeztem abba , hogy elmenjünk. Tetszett a tanfolyam koncepciója , az is , hogy nem a gyerekek "megjelenése" alapján történt a kiválasztás , s miután személyesen is utánanéztem a majdani oktatók szakmai munkájának az interneten ,  befizettük a tanfolyam díját. Mivel jogi területen tevékenykedem, elmondhatom , hogy a megkötött szerződésben reális és konkrét vállalásokat tett a szervező cég - akikről más információm, minthogy a munkatársaik kedvesek és kézségesek voltak nincs- , külön kiemelték, hogy mindkét szülő döntése szükséges a szerződés aláírásához, amit megintcsak pozitívumként értékelek, mind jogi , mind emberi szempontból. Nekünk nem igértek szappanoperákban szereplési lehetőségeket, persze bennünk is felmerült, hogy lehetőséget jelent ilyen kaliberű emberekkel való megismerkedés a továbblépésre . A fiunk 15 éves,élvezte az órákat , készült a feladatokra, arról számolt be, hogy sokat tanult és élvezte a köteletlen légkört, amit a művészek teremtettek az órákon. Számomra megnyugtató volt, hogy valós szakmai háttérrel rendelkező emberek voltak az oktatók az iskolában, ezért úgy gondolom érdemes volt ennyi pénzt kiadni. Azt gondolom, hogy talán sok szülő a vágyait, elképzeléseit és a gyerekei által adott téves információkat élte meg valóságként, ezért keveredhetett ilyen érthetetlen vádaskodás és rágalom az iskola tevékenysége és köztiszteletnek örvendő művészek személye körül.  Egy elégedett szülő.

A bejegyzés trackback címe:

https://elsomagyarmediaakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr861239035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása